RAÜL GRAU (Direcció artística)


Inicia la seva trajectòria a l´edat de 7 anys, amb la pràctica de gimnàstica esportiva. Als 16 anys forma part de la Selecció Catalana de Gimnàstica i poc després de la Selecció Espanyola (C.A.R. Sant Cugat) fins l´any 2000.
Llicenciat en Art Dramàtic a l´Institut del Teatre de Barcelona
(2011) on desenvolupa treballs de construcció i manipulació de titelles i objectes amb Alfred Casas.
Màster d'estudis teatrals a l'UAB.
Màster de formació de professorat (Llengua i literatura catalana-UAB).
Doctor d´Activitat física i esportiva (INEFC) amb investigacions  sobre emociones i esport.
Com a acròbata i actor ha treballat a diferents muntatges teatrals com “Notre Dame de Paris”,
“Peter Pan el Musical”, “Annie”, “Jekyll & Hyde”, “Aladdin”, ”La Màgia de Broadway”, “Mar i Cel” (DagollDagom), “La Bella y la Béstia”, "Norwegian Wind" (Jean Ann Ryan-Hawaii). La seva experiència en el món del circ contemporani comença amb Franco Dragone (co fundador del Cirque du Soleil) formant part del equip de creació del seu últim espectacle "The House of Dancing Water"(Macau).
També ha participat en
anuncis televisius: “Motorola”,“Radio Salil” o "Gillette" i va estar com a professor convidat a Reality Shows com “Circus” o “Supermodelo” tots dos de Canal Cuatro.
La tasca com a creador comença a donar fruit l´any 2009 on mostra una peça del seu espectacle "Eluana" al Mercat de les Flors i serà al 2010 quan rep una beca de creació per part del COnca amb la qual començarà una investigació sobre el Realisme Màgic (García Màrquez) i que el conduirà fins a "L´ESTANÇA", estrenat el Juliol de 2011 al Almeria teatre el qual rep el Segell eMIX a la qualitat internacional.
Durant el 2012 fou membre de l'equip de creació del mític MOLINO de Barcelona i acròbata de l'espectacle "Live in Burlesque".
Es retira dels escenaris amb el mític "MAR I CEL" (2014-2016) de Dagoll Dagom, com a preparador físic de la companyia i acròbata en el paper d'Abderrahim i Idriss II.
Actualment és professor de secundària.


        IVÀN GIMÉNEZ (titellaire)

Llicenciat en Art dramàtic per l'Institut del teatre de Barcelona, format com a clown amb professors com Jango Edwards, Loco Brusca, Koldo Va veure i Jesús Jara. També ha estudiat Comèdia dell' Arte a Venècia i ha assistit a cursos monogràfics de Mim a l'escola de mimodrama de Marcel Marceau a París.
Com a actor
a format part de les companyies Trabacanto Teatre (Alacant), Teatre del drap (Elx) i Mel-chows (Tarragona) i també ha treballat en parcs temàtics com Parc Espanya (Japó) i Mundomar (Benidorm). Com manipulador de titelles ha rebut classes amb Alfred Casas i ha participat en l'espectacle El Drama del Desencantat dirigit per Reene Baker. Actualment treballa com titellaire per al Teatre Arlequí de Sabadell.   XAVI SERRANO (Soci fundador)

La seva formació a l´Escola Memory de Barcelona l´aproxima al món del teatre però enfoca la seva trajectòria professional cap a la robòtica i a la programació d'automates programables PLC'S sent titulat com a Tècnic Superior en Sistemes de Regulació i Control d’Automatismes per mes endavant cursar l'enginyeria electrònica al Tecnocampus de Mataró.

Treballa en diferents empreses com SEAT, Lahnwerk Rubi, SAU, Briques Iber S.L. on desenvolupa la seva
investigació sobre robòtica.